2/9 El Roca Moo torna a obrir les seves portes després de l’estiu

El Roca Moo, el restaurant gastronòmic de l’Hotel Omm assessorat per El Celler de Can Roca i dirigit pel xef Felip Llufriu, torna a la càrrega demà 3 de setembre, després de gairebé un mes de vacances, amb els plats més originals pensats per als amants de la cuina catalana de qualitat.

Posseïdor d’una estrella Michelin i dos sols guia Repsol, aquest any el Roca Moo, el restaurant de l’hotel de luxe a Barcelona, ha donat un pas endavant amb una cuina qualitativa i expansiva. Com a novetat, la cuina s’apropa a la sala, amb l’objectiu d’acabar alguns plats a la mateixa sala juntament amb els comensals.

Diluint les fronteres entre tots dos espais, també es pot menjar a la barra del restaurant, si tens el temps just per menjar. A més dels plats de la carta, el Roca Moo ofereix dos menús degustació amb maridatge de vins: Menú Joan Roca i Menú Els Clàssics. I al migdia, no et perdis el nostre especial Menú Moo.

Amb aquest restaurant, Joan, Josep i Jordi Roca, propietaris del millorrestaurant del món –d’acord amb la llista The World’s 50 Best Restaurants 2013 de la revista Restaurant– reforcen la seva implicació amb el restaurant, amb el qual ja han estat vinculats com a assessors gastronòmics des del seu naixement al 2003.

Per a reserves: Roca Moo

Horaris: de dimarts a dissabte de 13.30h a 16.00h i de 20.30h a 23.00h.
Diumenge i dilluns tancat.
Menú de migdia: 45€. Preu mitjà: 90€.