1/10 Garmin Triathlo de Barcelona

Una nova edició del Garmin Triathlon de Barcelona se celebrarà el proper 5 d’octubre de 2014 a la zona del Complex Esportiu Mar Bella, al costat del Passeig Marítim. La sortida tindrà lloc a partir de les 8:00 del matí en diferents onades, mentre que la sortida de sprint serà a les 12.00. Una hora més tard, se celebrarà la sortida SuperSprint d’aquest Garmin Triathlon Barcelona 2014.

La prova barcelonina és ja el tercer triatló amb major participació de tota Europa i el més important d’Espanya. Està obert a professionals i afeccionats, destacant aquest any l’augment d’un 10% de participació internacional. Els prop de 7000 participants del Garmin podran triar entre diferents distàncies: olímpic, sprint i supersprint.

Tant si ets aficionat o professional de l’esport, amb aquest triatló gaudiràs de l’ambient i d’una jornada esportiva perfecta. Des del nostre hotel de luxe de Barcelona, t’aconsellem el millor pla post carrera: Spaciomm. Al spa de l’Hotel Omm, trobaràs el descans que el teu cos necessita després de l’activitat física.

Els nostres especialistes s’encarregaran de relaxar els músculs després de l’esforç físic, i tu només hauràs de preocupar-te de descansar i reposar energies. Ja saps, el proper dia 5 tens una cita amb l’esport.