1/10 Garmin Triathlo de Barcelona

Una nova edició del Garmin Triathlon de Barcelona se celebrarà el proper 5 d’octubre de 2014 al costat del Complex Esportiu Mar Bella, al costat del passeig marítim. La sortida tindrà lloc a partir de les 8:00 del matí en diferents onades, mentre que la sortida de sprint serà a les 12.00. una hora més tard se celebrarà la sortida SuperSprint d’aquest Garmin Triathlon Barcelona 2014.

La prova barcelonina és ja el tercer triatló amb major participació de tota Europa i el més important d’Espanya, Està obert a professionals i afeccionats, destacant aquest any l’augment d’un 10% de participació internacional, els prop de 7000 participants del Garmin podran triar entre diferents distàncies: olímpic, sprint i supersprint.

Tant si ets aficionat o professional de l’esport gaudeix de l’ambient i d’una jornada esportiva perfecta. t’aconsellem el millor pla post carrera: Spaciomm. Al spa de l’Hotel Omm, trobaràs el descans que el teu cos necessita després de l’activitat física. Els nostres especialistes s’encarreguessin de relaxar els músculs de l’esforç físic i tu només hauràs de preocupar-te de descansar i reposar energies. Ja saps, el proper dia 5 tens una cita amb l’esport.