Hotel 5 Estrelles Barcelona

Venir a l’Hotel Omm és venir a Barcelona. Un hotel gastronòmic obert a la ciutat.

“L’Hotel Omm és un punt de trobada des d’on apropar-se a la ciutat i a la seva gent, al bell mig del Passeig de Gràcia. És atreviment, disseny, modernitat, gastronomia, diversió, confort i luxe discret. Tot el que ens agrada de Barcelona en un hotel ple de vida.

Quan varem obrir el 2003, no existia a Barcelona un hotel com nosaltres volíem i amb el segell que caracteritza el Grup Tragaluz. La nostra filosofia se centra a tenir cura dels detalls, acontentar el client i fer possibles espais de qualitat, acollidors i de gran disseny, sense renunciar a la personalitat. La cerca d’idees noves i conceptes diferents, la creativitat, la coherència i l’honestedat són constants en totes les propostes del Grup Tragaluz.”

Rosa Maria Esteva, propietària de l’Hotel Omm i cofundadora del Grup Tragaluz

 

Barcelonina i impulsora del Grup Tragaluz, va iniciar la seva trajectòria en el món de la restauració el 1986 amb l’obertura del restaurant Mordisco juntament amb el seu fill i soci, Tomás Tarruella. Sense més ambició que lluitar per tirar endavant el seu restaurant, Rosa Maria Esteva va començar a esdevenir l’empresària d’èxit que és avui. Guiada pels seus impulsos i la seva creativitat, la dedicació a la seva feina ha estat una part fonamental de la seva vida al llarg dels últims 25 anys, període durant el qual ha aconseguit formar un grup de restauració que, amb 18 restaurants i un hotel, dóna feina a més de 800 persones. A més, el fort caràcter de Rosa Maria ha marcat l’evolució del Grup Tragaluz: es tracta d’una dona lluitadora, perfeccionista, imaginativa i conseqüent. Com a empresària incansable, fuig de tòpics i es basa en la imaginació i la il·lusió per traslladar després a la realitat els seus pensaments i les seves idees.

 

Comentaris de clients:

  • “Es un hotel de estilo muy acogedor y muy bien situado en Bcn”
  • “Nada que decir…es un sitio que a mi me encanta ……me siento absolutamente como en mi casa….. lo mas importante la gente que trabaja alli …..”
  • “Our stay at Hotel Omm was exceptional. The service was outstanding, the room very comfortable, and the food was amazing”
  • “Excellent service!!!!We \’ll come back as soon as possible!”
  • “The BEST hotel I have stayed in for a long time. Just about perfect. Thank you!”
  • “This was the third time I visited Hotel Omm and it was terrific again.”
  • “A beautifully designed yet comfortable hotel. Very unique. Perfect for the shopping district and only 20 minutes walk from the old town. Service impeccable – very charming and friendly staff. Spa fabulous – we loved the water circuit. And the views from our room and the rooftop terrace were great.”