9/1 Roca Moo, finalista als Premis Time Out 2013 i guanyador del Premi Cartavi 2013

Arriba final d’any i és hora de fer balanç del millor i el pitjor del 2013. Per això, la revista Time Out concedeix com cada any els Premis Time Out 2013 als millors restaurants, plats, bars, creadors… escollits pels seus lectors.

En aquest certamen, el Roca Moo, el nostre restaurant gastronòmic amb una estrella Michelín, dirigit per Felip Llufriu i assessorat per El Celler de Can Roca, ha quedat finalista a la categoria de “millor restaurant”.

D’altra banda, la nostra sommelier del Roca Moo, Audrey Doré ha estat galardonada amb el premi Cartavi 2013 a Barcelona ciutat en la categoria de “Menú de més de 35 Euros”. El concurs està organitzat anualment per l’Associació Vinícola Catalana amb la pretensió de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya.

En aquest sentit, El Roca Moo, ubicat al nostre hotel gastronòmic al centre de Barcelona, ha estat escollit per un jurat professional i acreditat com a exemple sensibilització cap els vins catalans, així com de transmissió als nostres clients.

Més informació sobre el Roca Moo, aquí.