15/4 BEAUTY LOVERS day by Natura Bissé

Natura Bissé et convida a gaudir del dia de Sant Jordi amb el LOVERS day, celebració després de més de tres dècades de dedicació, del triomf d’una firma espanyola al voltant del món que vol compartir el seu èxit, globalment, amb tots els que l’han fet possible.

11/4 Monas de Cornelia&Co

Les pastisseries s’omplen de curiosos en els dies que precedeixen a la Setmana Santa per adquirir la famosa Mona de pasqua. Tots els nens esperen entusiasmats que tipus de Mona tindrán aquest any ja sigui per la seva forma, la seva originalitat o perquè representa la figura d’algun personatge de còmic o conte que està de moda en aquest moment.

9/4 En el restaurant Roca Moo l’art està a taula!

El Roca Moo, el restaurant gastronòmic de l’Hotel Omm assessorat pel Celler de Ca Roca és el lloc ideal on poder gaudir de cuina catalana d’autor de qualitat en un ambient de luxe distès i proper. Una cuina creativa, amb conceptes clars, una cuina dedicada al món del vi, al maridatge. El Roca Moo és un restaurant jove en edat, modern en concepte, avantguardista en disseny i creatiu en idees que intenta unir tots aquests ingredients en el plat i en l’experiència amb l’art.

7/4 Max. Oh Panòptica Ficció!

Des del darrer mes de març i fins al proper dia 13, Arts Santa Mònica acollirà l’exposició Max. Oh panòptica Ficció!, un recorregut per la trajectòria per un dels dibuixants més originals de la seva generació. L’entrada és gratuïta i l’horari, de 11h a 21h (dimarts-dissabte) i de 11h-17h (diumenges).

4/4 La Casa Milà s’omple d’art musical i audiovisual aquesta primavera

Ningú pot negar que una de les més belles obres de Gaudí sigui la Casa Milà, una icona de la ciutat de Barcelona que a cada visita ens sorprèn amb alguna cosa nova. L’any passat l’emblemàtic edifici de Passeig de Gracia va celebrar DeProp Festival, que torna aquest any els dies 4,7 y 10 de abril.